Η προσωπική σας αισθητική με βάση το ζώδιο της Σελήνης σας

Η προσωπική σας αισθητική είναι η συνολική ατμόσφαιρα που σας κάνει αυτό που είστε. Ομοίως, το ζώδιο της σελήνης αντιπροσωπεύει τις πιο εσώτερες συναισθηματικές ανάγκες σας και τον τρόπο που εκφράζεστε. Από το Y2K έως το αριστοκρατικό, βρείτε το ζώδιο του φεγγαριού σας παρακάτω για να δείτε την προσωπική σας αισθητική! Εάν δεν είστε σίγουροι για το ζώδιο της σελήνης σας, ρίξτε μια ματιά Αυτό ιστοσελίδα για να το καταλάβετε.

1. Κριός – Baddie

Εάν το φεγγάρι σας είναι στον Κριό, το στυλ αισθητικής «baddie» είναι τέλειο για εσάς! Φλογερά και τολμηρά, τα ζώδια του Κριού παλεύουν για αυτό που θέλουν. Ομοίως, τα φεγγάρια του Κριού έχουν να κάνουν με την ανεξαρτησία – δεν χρειάζεται κανείς να σας πει τι να κάνετε. Έντονα παθιασμένοι, εκπέμπετε μια πιο τρομακτική αλλά ελκυστική ατμόσφαιρα σε όλους γύρω σας. Οι χρυσοί κρίκοι, οι κροπ μπλούζες και οι αεροπορικές δυνάμεις είναι ο καλύτερος φίλος του φεγγαριού του Κριού!

2. Ταύρος – Cottagecore

Εάν είστε φεγγάρι του Ταύρου, σας αρέσει να είστε προσγειωμένοι. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες συνήθως περιστρέφονται γύρω από μια ζεστή ατμόσφαιρα με μια σταθερή ρουτίνα που θα σας κρατήσει ευθυγραμμισμένους με τους στόχους σας. Με την προσγειωμένη αύρα σας, η αισθητική «cottagecore» είναι ιδανική για εσάς! Τα loafers, τα πουλόβερ και τα fluy φορέματα είναι οι τέλειοι συνδυασμοί για να συμπυκνώσετε αυτό που είστε μέσα.

. Δίδυμοι – Υ2Κ

Κοινωνικά και περίεργα, τα φεγγάρια Δίδυμοι έχουν την τάση να αναζητούν συζητήσεις που θα τονώσουν το μυαλό τους. Πάνω απ’ όλα, τα φεγγάρια Δίδυμοι δεν φοβούνται να εκφραστούν με διασκεδαστικούς και δημιουργικούς τρόπους! Τείνουν να αποφεύγουν οτιδήποτε θα θεωρούσαν «βαρετό» ή «επιφανειακό». Τούτου λεχθέντος, τα φεγγάρια Gemini ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπική αισθητική «Y2K»! Χαρακτηρίζεται από χαμηλοκάβαλο τζιν και όλα τα ροζ, το στυλ ‘Y2K’ κάθε άλλο παρά βαρετό είναι.

4. Καρκίνος – Vintage

Δεν είναι μυστικό για την αστρολογική κοινότητα ότι οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικά πλάσματα. Αυτό ενισχύεται μόνο όταν το φεγγάρι σας πέφτει στον Καρκίνο! Με ενσυναίσθηση και φροντίδα, τα φεγγάρια του Καρκίνου δένονται εύκολα με άλλους ανθρώπους καθώς και με αντικείμενα που τους δίνουν νοσταλγία. Βρίσκεστε βαθιά επηρεασμένος από τα γεγονότα του κόσμου γύρω σας. Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία; Τότε η ‘vintage’ αισθητική είναι ιδανική για εσάς!

5. Φωνή – Kawaii

Εάν είστε φεγγάρι Λέων, είστε το αντίθετο του συγκρατημένου! Σας αρέσει να είστε το επίκεντρο της προσοχής και δεν αποφεύγετε τα φώτα της δημοσιότητας. Με μια παιδική αύρα, θέλετε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας διατηρώντας παράλληλα τη δική σας ατομικότητα. Δυνατά και περήφανα, τα φεγγάρια του Λέοντα οδηγούνται από την επιθυμία να αισθάνονται μοναδικοί και ξεχωριστοί. Η αισθητική «kawaii» αποτελείται από ροζ πλατφόρμες και ψηλόμεσες φούστες. τέλειο για ένα φεγγάρι Λέοντα να είναι στο στοιχείο του!

. Παρθένος – Αριστοκρατικός

Θεωρείς τον εαυτό σου οργανωμένο άτομο; Αν ναι, μάλλον είσαι Παρθένος σελήνη! Τα φεγγάρια της Παρθένου τείνουν να αγαπούν τη δομή. Είτε αυτό ισχύει για σχέσεις είτε για ρουτίνες, τα φεγγάρια της Παρθένου κλίνουν προς τη ρουτίνα και την καλή αίσθηση προβλεψιμότητας. Είναι επίσης πιθανό να είστε διαισθητικοί, πατώντας στον εσωτερικό σας πυρήνα για να καταλάβετε τι είναι σωστό για εσάς. Τούτου λεχθέντος, τα φεγγάρια της Παρθένου είναι τέλεια «αριστοκρατικά». Διατηρήστε το απλό με ένα μίνι τσαντάκι και ένα μικρό τακούνι.

7. Ζυγός – Grunge

Εάν είστε φεγγάρι Ζυγός, η ζωή σας είναι πιθανώς γεμάτη με ισορροπημένες σχέσεις. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες περιβάλλουν την παρόρμηση για δικαιοσύνη και ειρήνη. Είστε πιθανώς ο φίλος στον οποίο έρχονται οι άνθρωποι όταν χρειάζονται καθοδήγηση και επιβεβαίωση. Ένας τέλειος διαμεσολαβητής, προσπαθείτε να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων ενώ υπερασπίζεστε σθεναρά τις δικές σας ανάγκες. Όσον αφορά την προσωπική σας αισθητική, το ‘grunge’ look ταιριάζει σε αυτές τις κατηγορίες. Το «Grunge» έχει να κάνει με τις πανκ αξίες της ισότητας και της σταθερότητας.

8. Σκορπιός – Indie

Ποιο ζώδιο της Σελήνης είναι το πιο έντονο συναισθηματικά; Αν λέγατε Σκορπιός φεγγάρι, θα είχατε δίκιο! Με έναν αέρα μυστηρίου, τα φεγγάρια του Σκορπιού αισθάνονται τα πάντα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Εάν είστε Σκορπιός φεγγάρι, αυτά τα ασταθή συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να σας εκμεταλλευτούν. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να γκρεμίσουν αυτόν τον τοίχο, μόλις το καταφέρουν, θα έχουν μια αξέχαστη φιλία μαζί σας. Σας αρέσει να δημιουργείτε και να διατηρείτε αυτές τις βαθιές σχέσεις με τους γύρω σας. Η «indie» αισθητική παίζει σε αυτή τη μυστηριώδη αλλά βαθιά πλευρά σου.

9. Τοξότης – Σκέιτερ

Η αισθητική του «skater» έχει να κάνει με την περιπέτεια και τη διασκέδαση. Εάν είστε φεγγάρι Τοξότης, αυτή η αισθητική θα σας περιέγραφε τέλεια. Λαχταρώντας αυτή την ελευθερία, κάθε άλλο παρά οικείος είσαι! Οι άνθρωποι έλκονται φυσικά από τη θετική σας άποψη για τη ζωή και αναζητάτε οτιδήποτε θα διευρύνει τη διάνοιά σας. Οι σχέσεις σας πιθανότατα περιστρέφονται γύρω από τον αυθορμητισμό και την προσπάθεια νέων πραγμάτων. Πάρτε το skateboard σας και εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο κόσμος.

0. Αιγόκερως – Ακαδημία

Θεωρείς τον εαυτό σου σκληρά εργαζόμενο; Προσπαθείτε να πετύχετε κάθε στόχο σας; Εάν είστε φεγγάρι Αιγόκερως, αυτές οι ιδιότητες πιθανότατα ισχύουν για εσάς. Με βάση τα επιτεύγματα και την επιτυχία, τα φεγγάρια Αιγόκερως δεν φοβούνται να πολεμήσουν για αυτό που θέλουν. Αν αυτό σας περιγράφει, η αισθητική του «ακαδημαϊκού χώρου» θα αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την προσωπικότητά σας. Γεμάτο βιβλία και περιέργεια, το μυαλό σας κινείται συνεχώς.

1. Υδροχόος – Comfy Casual

Δεν είναι μυστικό ότι τα φεγγάρια του Υδροχόου είναι ανθρωπιστές. Συναισθηματικά συνδεδεμένα με τους άλλους, τα φεγγάρια του Υδροχόου είναι σε θέση να διαβάζουν εύκολα το δωμάτιο. Είναι πιθανό να είστε πιο παρατηρητικοί από το να μπείτε στη συζήτηση, κάνοντάς σας λίγο ξένο. Ωστόσο, έχετε αυτή τη ζεστή και ηρεμιστική αύρα που συχνά ελκύονται οι άνθρωποι. Πιθανότατα σας ελκύει μια «άνετη περιστασιακή» προσωπική αισθητική – που σημαίνει ότι επιλέγετε τη χαλάρωση από το άγχος.

12. Ιχθείς – Artsy

Αν είστε κάποιος που νιώθει συνεχώς δέος για τον κόσμο και τα πολλά μυστήρια του, μάλλον είστε φεγγάρι Ιχθύς! Τα φεγγάρια των Ιχθύων έχουν μια ονειρική ατμόσφαιρα. Σας αρέσει να ρομαντικοποιείτε τα μικρά πράγματα στη ζωή που ο κανονικός άνθρωπος μπορεί συχνά να παραβλέπει. Ενδιαφέρεστε συνεχώς για τη φιλοσοφία και την τέχνη, η «καλλιτεχνική» προσωπική αισθητική είναι ιδανική για εσάς! Είτε είστε ποιητής, ζωγράφος ή απλώς θαυμαστής του κόσμου της τέχνης, αυτή η αισθητική είναι βέβαιο ότι θα συμπυκνώσει αυτό που είστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *