Ποιο Dream House είναι ιδανικό για εσάς;

Φαίνεται ότι από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά είχαμε εμμονή με τα μελλοντικά όνειρα. Ρωτώντας πράγματα για τη ζωή, ποια είναι η δουλειά των ονείρων σας, ο γάμος των ονείρων σας και το σπίτι των ονείρων σας. Η σκέψη ενός ονειρεμένου σπιτιού ήταν πάντα το αγαπημένο μου. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, το ασφαλές μέρος σας και θα πρέπει να αντανακλά μέρη σας. Είστε περισσότερο ένα είδος ονειρεμένου σπιτιού σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη ή ένα είδος χαοτικού ρετιρέ στην πόλη; Ένα κάστρο στα βουνά της Μοντάνα ή ένα πύργο στις κοιλάδες της Γαλλίας; Ας ανακαλύψουμε!

Γαλλικό Chateau Esc

Έτσι, είτε παρακολουθήσατε πάρα πολλές ταινίες με πριγκίπισσες της Disney ως παιδί είτε μόλις επιστρέψατε από ονειρεμένες ευρωπαϊκές διακοπές, και τώρα αυτή είναι η απόλυτη ατμόσφαιρα σας. Έτσι κι αλλιώς, το σπίτι των ονείρων σε στιλ γαλλικού Chateau φέρνει όλα τα πράγματα ρομαντισμό και δράμα. Από τα παράθυρα από το κεφάλι μέχρι το πάτωμα και τα ντραπέ, μέχρι τις περίτεχνες λεπτομέρειες στους τοίχους και το δάπεδο, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις Βερσαλλίες. Αυτό το σπίτι των ονείρων είναι τέλειο για εσάς, αν θέλετε να αισθάνεστε βασιλιάδες χωρίς τις διπλωματικές προσδοκίες που το συνοδεύουν. Σκεφτείτε τον Υπέροχο Γκάτσμπι, τον πλούσιο τρόπο ζωής, τις ανεμοστρόβιλες ερωτικές πλοκές και τα υπερβολικά πάρτι. Με ένα ονειρικό σπίτι όπως αυτό θα μπορούσατε να έχετε όλα αυτά και πολλά άλλα!

Κλασικό στην ακτή

Τώρα θα κατευθυνθούμε προς την Ανατολική Ακτή, όπου το κλασικό κομψό είναι ο κανόνας και μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα για την οποία όλοι πηγαίνουν, ανεξάρτητα από την εποχή που βρισκόμαστε. Μιλάω για γκρι, λευκό, μπλε , χόρτα. Μια ατμόσφαιρα που προορίζεται για όσους από εσάς είστε παραθαλάσσιες γιαγιάδες στην καρδιά. Το διαχρονικό σικ σε αυτά τα ονειρεμένα σπίτια είναι απίστευτο. Ο ωκεανός σε κάθε παραθαλάσσιο σπίτι των ονείρων είναι το επίκεντρο και είναι απαραίτητο να μπορείτε να τον δείτε από κάθε παράθυρο του σπιτιού. 9/10 η κουζίνα σας θα είναι λευκή και φυσικά το σημείο συγκέντρωσης μέσα στο σπίτι. Αυτός είναι ο ορισμός ενός παντοτινού σπιτιού και τέλειου για εσάς αν τα vibes σας είναι διαχρονικά.

West Coast Fresh

ντάξει, αλλά ίσως η παραλία είναι το τέλειο μέρος για το σπίτι των ονείρων σας, αλλά η ζωή στην ανατολική ακτή δεν είναι για εσάς. Χρειάζεστε λίγη περισσότερη δράση, λίγη περισσότερη ζωή στην πόλη και με λίγο νεότερο πλήθος. Λοιπόν, το σπίτι των ονείρων σας μπορεί να βρίσκεται στη δυτική ακτή. Εμπορία πληθώρας γης και άγριων δέντρων για φοίνικες με πιο μοντέρνα αισθητική. Θέλετε την παραλία, αλλά πηγαίνετε για μοντέρνα σε σχέση με τη διαχρονική και πιο εργένικη αίσθηση. Η φύση είναι σημαντική για εσάς, σας αρέσει το σερφ και η πεζοπορία, αλλά ιδανικά έχετε πρόσβαση και σε μια μεγάλη πόλη. Το Malibu, LA, κλπ κλπ είναι το μέρος για το τέλειο σπίτι των ονείρων σας.

City Chic

Αλλά ας κάνουμε ένα βήμα πίσω από τη ζωή στην παραλία γιατί ίσως το σπίτι των ονείρων σας να μην σημαίνει να βρίσκεστε κοντά σε ένα υδάτινο σώμα, αλλά να κάνετε ταμπονάρισμα στη μέση μιας πόλης, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Σικάγο ή περισσότερα. Σου αρέσει να ζεις σε ένα μέρος με πολύ χαρακτήρα. Θέλετε να νιώθετε το σπίτι σας σαν να κατοικείτε και όχι σαν μουσείο. Το ελεύθερο πνεύμα της φύσης σας σας εμπνέει να ανανεώνεστε κάθε χρόνο. Δεν έχεις αυτοκίνητο, περπατάς σε ό,τι χρειαστείς. Και ζείτε για τη φασαρία της πόλης, τότε αυτό είναι το σπίτι των ονείρων σας.

Σύγχρονη Μαγεία

Αν τείνετε να σας ελκύει περισσότερο μια μοντέρνα αισθητική, τότε ένα μοντέρνο σπίτι των ονείρων μπορεί να ταιριάζει καλύτερα. Η κατασκευή είναι πιθανότατα νέα και περιλαμβάνει πολλά τζάμια, παράθυρα και αιχμηρές άκρες σε όλο το σπίτι. Τα πάντα σε ένα μοντέρνο σπίτι των ονείρων θα είναι καθαρά με μίνιμαλ χρώματα ή φανταχτερά σχέδια. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ τα ουδέτερα χρώματα που έχει να προσφέρει ένα μοντέρνο σπίτι των ονείρων.

Farm Fantasy

Εάν το ιδανικό σπίτι των ονείρων σας είναι μια μεγάλη έκταση με πολλά ζώα, τότε ο τρόπος ζωής σε φάρμα ή ράντσο είναι για εσάς. Θέλετε τον τρόπο ζωής του αγροκτήματος στο τραπέζι, καλλιεργώντας το δικό σας φαγητό για εσάς και την οικογένειά σας. Και αγαπάτε τα ζώα, ειδικά τα άλογα γιατί σας αρέσει να περνάτε τις μέρες σας ιππεύοντας. Αυτό το ονειρεμένο σπίτι θα γεμίσει με εκτεθειμένο ξύλο, δοκάρια οροφής και χρώμα. Μπορεί να μην έχετε γείτονες, αλλά ο τρόπος ζωής των ονείρων στο αγρόκτημα προσφέρει τόσο μεγάλη ιδιωτικότητα. Μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας φυτεύοντας τρόφιμα και λουλούδια, περιποιώντας το τοπίο και ιππεύοντας τα άλογά σας. Αν ψάχνετε για μια ζωή γεμάτη με υγιεινό περιεχόμενο και απλότητα, αυτό είναι το τέλειο σπίτι για εσάς.

Μούσα του Βουνού

Εντάξει εντάξει τώρα μπορεί να είστε το είδος του ατόμου που χρειάζεται πολλή φύση στην καθημερινή ζωή. Σου άρεσε να παίζεις το δάσος ή να πηγαίνεις στην καμπίνα της οικογένειάς σου ως παιδί. Λοιπόν, το σπίτι των ονείρων σας βρίσκεται στα βουνά του Βορειοδυτικού Ειρηνικού της Αμερικής. Ο τρόπος ζωής σας θα περιλαμβάνει πολύ σκι, σνόουμπορντ και πεζοπορία σε αυτό το σπίτι των ονείρων. Περιμένετε πολλά εκτεθειμένα ξύλα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με απίστευτη θέα. Κοντά θα υπάρχει ένα υδάτινο σώμα, πιθανότατα μια λίμνη. Το φιλόξενο περιβάλλον αυτού του ονειρεμένου σπιτιού θα το κάνει να νιώθει σαν ένα δεύτερο σπίτι για όλους τους φίλους και την οικογένειά σας που μπορεί να σας οδηγήσει στη φιλοξενία των Χριστουγέννων. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα λευκά Χριστούγεννα από ένα περασμένο στα βουνά.

Μοναδικό στο είδος του

Αυτό το σπίτι των ονείρων είναι για εσάς αν είναι περισσότερο για το τι και όχι για το πού. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι ψάχνετε για αυτό το μοναδικό σπίτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αφορά λιγότερο την επίτευξη ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής στην πόλη, κοντά στην παραλία ή στα βουνά, και περισσότερο για το τι έχει να προσφέρει το σπίτι η ίδια. Αυτό το σπίτι των ονείρων θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο και η ελκυστικότητα για εσάς είναι τα χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξαναδεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *