Τραγούδια που πρέπει να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας

Η άσκηση συνήθως δεν είναι η αγαπημένη δραστηριότητα κάποιου. Συνήθως είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι επειδή νιώθουν ότι πρέπει να το κάνουν. Μπορεί πραγματικά να αποστραγγίσει ένα άτομο, να τον κάνει να πονάει λίγο και μπορεί να του κόψει την αναπνοή. Ωστόσο, όλα θα αξίζουν αργότερα καθώς γίνεστε πιο υγιείς. Αν και αυτό το μέλλον μπορεί να είναι λίγο μακριά, μπορείτε ακόμα να βελτιώσετε το παρόν. Η προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι πάντα τόσο δύσκολη. Υπάρχουν τρόποι να το κάνετε να νιώσετε καλύτερα και να σας δώσουμε μια καλύτερη στάση. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής προπόνησης. Εδώ βάζετε μερικά τραγούδια μαζί που θα σας ενθαρρύνουν στην προπόνησή σας, ώστε να περάσετε καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας. Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή πράξη, αλλά θα σας βοηθήσει πραγματικά όταν ασκείστε. Θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενεργοί. Τώρα, δεν πρέπει να βάλετε κανένα τραγούδι σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής. Υπάρχει τέχνη στο να διαλέγεις ένα αισιόδοξο τραγούδι που είναι καλοφτιαγμένο και καλό για άσκηση. Εδώ είναι μερικά τραγούδια που θα είναι εξαιρετικές επιλογές για μια λίστα αναπαραγωγής προπόνησης, ώστε τελικά να ανυπομονείτε να ασκηθείτε.

1. «Girlfriend» της Avril Lavigne

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα total girl power anthem. Αυτά είναι τα τραγούδια που σε βοηθούν να χτίσεις αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι φοβερός άνθρωπος. Θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε έναν ύμνο στη λίστα αναπαραγωγής σας, ώστε να αισθάνεστε πάντα γεμάτοι. Ένα τραγούδι που μπορεί να γεμίσει αυτό το μέρος είναι το «Girlfriend» της Avril Lavigne. Η Avril Lavigne ήταν η πριγκίπισσα της ποπ της δεκαετίας του 200 και αυτή ήταν ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Το παν είναι να ακολουθείς αυτό που θέλεις και να δείχνεις την αξία σου. Αυτό είναι που το κάνει ένα υπέροχο τραγούδι προπόνησης. Μπορεί να σας δώσει κίνητρο όταν αρχίζει να γίνεται τραχύ. Μπορεί σε ορισμένα σημεία να αισθάνεστε ότι δεν καταφέρνετε αρκετά, αλλά αυτό το τραγούδι μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε φοβεροί. Κάθε στιγμή αυτού του τραγουδιού είναι ενεργητική, οπότε για μια κουραστική προπόνηση, αυτό το τραγούδι θα σας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια.

2. «Tubthumping» του Chumbawamba

Η προπόνηση δεν θα είναι πάντα διασκεδαστική. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να γίνετε υγιείς και να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά. Μπορεί να θέλετε να τα παρατάτε από καιρό σε καιρό, καθώς γίνεται πάρα πολύ. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προχωρήσετε και να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Ακόμα κι όταν είναι δύσκολο εκεί έξω, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον εαυτό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας θα πρέπει να έχει το τραγούδι “Tubthumping” από τον Chumbawamba. Αυτό ήταν ένα δυναμικό τραγούδι που έφτασε στα αυτιά εκατομμυρίων. Είναι το πιασάρικο ρεφρέν που το κάνει εξαιρετικό για προπόνηση. Η φράση «Με χτυπούν, αλλά ξανασηκώνομαι. Ποτέ δεν θα με κρατήσεις τελειωμένη», μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν μιλάς για άσκηση. Αν ποτέ πετύχετε ένα πρόχειρο μπάλωμα και δεν νομίζετε ότι θα φτάσετε πουθενά, σκεφτείτε αυτούς τους στίχους. Αυτό το τραγούδι σου λέει ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς ξανά. Προσπαθήστε να το κάνετε μέχρι το τέλος και αφήστε αυτό το τραγούδι να σας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι.

. «Mr. Blue Sky» By Electric Light Orchestra

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε χαρούμενοι όταν γυμνάζεστε. Δεν είναι η πιο διασκεδαστική δραστηριότητα και η πολλή δουλειά συνήθως δεν θα σας βάλει σε καλή διάθεση. Ωστόσο, πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τη διάθεσή σας. Εάν αισθάνεστε θετικοί όταν γυμνάζεστε, τότε αυτό θα κάνει την εμπειρία καλύτερη. Έτσι, όταν φτιάχνετε μια λίστα αναπαραγωγής προπόνησης, θα πρέπει να βάλετε το «Mr. Blue Sky» από την Electric Light Orchestra. Αυτό είναι ένα τραγούδι που ξεκινά με το «Sun is shining in the sky», το οποίο δίνει τον τόνο για το υπόλοιπο τραγούδι. Έχει να κάνει με το να νιώθεις ηλιόλουστη και τα σπουδαία πράγματα στη ζωή. Μπορεί να μην είναι το πιο γρήγορο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας, αλλά θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε. Έχει μια χαρούμενη μελωδία που θα σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε τη δραστηριότητά σας. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ότι χάνετε έναν αγώνα όταν προπονείστε πολύ σκληρά. Πρέπει να ξέρετε ότι αυτό θα είναι θετικό μακροπρόθεσμα και αυτό το τραγούδι θα βοηθήσει τη θετικότητα να ξεκινήσει στο παρόν.

4. “I Ran (So Far Away)” By A Flock Of Seagulls

Το κλειδί για ένα καλό τραγούδι προπόνησης είναι να έχεις καλό ρυθμό. Θα πρέπει να είναι κάτι που σε κάνει να θέλεις να κινηθείς και να σε ωθεί να συνεχίσεις. Όσο πιο γρήγορο είναι το τραγούδι, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει επίσης να είναι ένα τραγούδι που να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερη πίεση όταν γυμνάζεστε και θα μπορείτε να ακούτε το τραγούδι όταν κινείστε. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το “I Ran (So Far Away)” των A Flock Of Segulls πρέπει να βρίσκεται στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας. Είναι ξεκάθαρο από το όνομα του τραγουδιού ότι αυτό δεν ήταν ένα τραγούδι που προοριζόταν απλώς να χαλαρώνεις. Είναι σαν να λέει το τραγούδι, «Μόλις έτρεξα, έτρεχα όλη νύχτα και μέρα». Αυτό το τραγούδι σε πείθει να συνεχίσεις να προχωράς μέχρι να μην σκέφτεσαι καν τον αγώνα. Έχει γρήγορο ρυθμό 80s στυλ που σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να τρέξετε. Θα νιώσετε μια έκρηξη όταν τρέχετε και αυτό το ζωηρό τραγούδι περνάει από τα αυτιά σας. Είναι ένα τραγούδι που θα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις ακόμα πιο γρήγορα, κάτι που δείχνει ότι είναι τέλειο για την επόμενη προπόνησή σου.

5. “Up All Night” By One Direction

Ενώ μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε κουρασμένοι στη μέση της προπόνησης, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να επιμείνετε στον στόχο σας. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διαφημιστείτε για να συνεχίσετε. Προσπαθήστε να καταβάλετε προσπάθεια και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε αυτήν την πρόκληση. Θα πρέπει να έχετε ένα τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας που να δείχνει πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε και πόσο θέλετε να αντέξετε. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε το τραγούδι “Up All Night” των One Direction στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας. Ο τίτλος αυτού του τραγουδιού είναι μια καλή περιγραφή για το τι είναι το τραγούδι. Είναι να έχεις την ενέργεια και τον ενθουσιασμό για να νιώθεις ζωντανός όλη τη νύχτα. Αν και δεν πρέπει απαραίτητα να γυμνάζεστε όλη τη νύχτα, η ιδέα είναι ακόμα σημαντική. Οι μπάντες αγοριών μπορεί να αισθάνονται πολύ τσιριχτές ή πολύ παπαρούνες, αλλά αυτό μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για τη δουλειά σας. Δεν πρέπει να θέλετε ένα τραγούδι που είναι πολύ σοβαρό για να το δουλέψετε. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έχει να κάνει μόνο με το να διασκεδάζεις και να νιώθεις ζωντανός, και αν εφαρμόσεις και τις δύο αυτές έννοιες στην άσκησή σου, θα μπορέσεις να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο.

6. «Livin’ On A Prayer» του Bon Jovi

Η σημαντική ιδέα που πρέπει να σκεφτείτε όταν γυμνάζεστε είναι ότι πρέπει απλώς να συνεχίσετε. Εάν έχετε ένα σημείο αναφοράς που θέλετε να επιτύχετε, θα πρέπει να το επιμείνετε. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο μελλοντικός σας εαυτός σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Ειδικά αν είστε αρχάριος, μπορεί να θέλετε να εγκαταλείψετε τα σημεία αναφοράς αρκετά γρήγορα αφού ξεκινήσετε. Για να πετύχεις, πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για να μπορέσεις να διανύσεις την απόσταση. Γι’ αυτό θα πρέπει να βάλετε το “Livin’ On A Prayer” του Bon Jovi στην προπόνησή σας. Αυτό είναι ένα τραγούδι που μιλάει για ένα ταξίδι. Έχει να κάνει με το να μην εγκαταλείπετε αυτό το ταξίδι, ακόμα κι όταν φαίνεται δύσκολο. Το τραγούδι είναι περίπου στα μισά του δρόμου προς το τέλος, αλλά να ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις. Αυτό μπορεί σίγουρα να ισχύει για την άσκηση. Συνδυάζοντας αυτή την ιδέα με την κιθάρα και τα ντραμς του Bon Jovi, σίγουρα θα νιώσετε ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια της ρουτίνας σας. Αυτό είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα σας οδηγήσει μέχρι εκεί.

7. “Shut Up And Dance” By Walk The Moon

Όταν γυμνάζεστε, το μυαλό σας μπορεί να αρχίσει να περιπλανάται. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να σκεφτείτε προβλήματα του πραγματικού κόσμου και να βγείτε από τη ζώνη σας. Η άσκηση δεν είναι η ώρα να σκεφτείς την κοινωνία και την πραγματική σου ζωή. Δεν θα μπορέσετε να λύσετε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από το μυαλό σας και να εστιάσετε σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Η άσκησή σας θα πάει πολύ πιο γρήγορα εάν δεν σκέφτεστε τίποτα άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας θα πρέπει να έχει το τραγούδι “Shut Up And Dance” των Walk The Moon. Αν και το θέμα του τραγουδιού μπορεί να προορίζεται για περισσότερη ατμόσφαιρα πάρτι, εξακολουθεί να ισχύει εδώ. Είναι για το πώς δεν πρέπει να σκέφτεσαι τίποτα άλλο στον κόσμο εκτός από αυτή τη στιγμή. Απλώς χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να πάρει τον έλεγχο αντί του μυαλού σας. Για να μην αναφέρουμε ότι αυτό το τραγούδι έχει μια πολύ ενεργητική μελωδία που θα σας κάνει να θέλετε να μετακινηθείτε. Θα μπορέσει να σας κρατήσει σε κίνηση. Οπότε βάλτε το σώμα σας σε κίνηση και αφήστε τη μουσική να σας απομακρύνει.

. “Thunderstruck” από AC/DC

Μερικές φορές, χρειάζεται να αισθάνεστε ηλεκτρισμένοι για να έχετε διάθεση για γυμναστική. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να αποκτήσουν το κίνητρο, οπότε αυτό θα απαιτήσει περισσότερη ενέργεια. Θα χρειαστεί να είσαι σε αυτό για να το κερδίσεις και να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Αυτή η ενέργεια μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τα σωστά τραγούδια. Ενώ ορισμένα κανονικά τραγούδια προπόνησης μπορούν να βοηθήσουν σε αυτόν τον στόχο, θα χρειαστείτε ένα τραγούδι που θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας θα πρέπει να έχει “Thunderstruck” από AC/DC. Όλα τα τραγούδια των AC/DC έχουν αυτή τη σκληρή ροκ ενέργεια που μπορεί να σε βοηθήσει να αγνοήσεις τον έξω κόσμο και να κάνει την καρδιά σου να νιώθει ότι χτυπάει ακόμα πιο γρήγορα, αλλά αυτό το τραγούδι ειδικά μπορεί να δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Θα σε κάνει να νιώσεις κεραυνοβόλος, ας πούμε. Δεν θα νυστάζετε και θα ξαπλώνετε για ένα διάλειμμα με αυτό το τραγούδι. Θα σας οδηγήσει έτσι ώστε να μην θέλετε να σταματήσετε. Θα νιώσετε σαν να υπάρχει βροντή στις φλέβες σας. Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, θα ασκείσαι με τέτοια αποφασιστικότητα που δεν θα σε σταματήσει καν μια καταιγίδα.

9. «American Idiot» από την Green Day

Τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας θα πρέπει να μπορούν να σας μιλήσουν. Ενώ πολλά από αυτά μπορεί να αφορούν την προσέγγισή σας στην άσκηση, μερικά από αυτά μπορεί να αφορούν την άσκηση και τη ζωή. Θα πρέπει να επιλέξετε τραγούδια που σας κάνουν να νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα και που σας ενθουσιάζουν με το τι μπορείτε να πετύχετε. Η άγρια ​​μελωδία που παίζει θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα, το νόημα του τραγουδιού θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα βήματα. Εάν αυτό είναι το είδος του τραγουδιού που θέλετε για άσκηση, τότε η λίστα αναπαραγωγής της προπόνησής σας θα πρέπει να έχει το “American Idiot” των Green Day. Αυτό είναι ένα τραγούδι που θα βάλει οποιονδήποτε σε μια διάθεση που θα σε κάνει να θέλεις να συγκινηθείς. Αυτό το τραγούδι είναι όλα ψηλά και όχι χαμηλά με τη ροκ μουσική του. Όχι μόνο αυτό, αλλά σημαντικό είναι και το μήνυμα του τραγουδιού. Πρόκειται για το να μην συμμορφώνεστε με αυτό που περιμένει η κοινωνία και να ζείτε τη ζωή που θέλετε. Δεν χρειάζεται να κρύβετε αυτό που σκέφτεστε, απλώς πάτε έξω αν το θέλετε. Ασκηθείτε λοιπόν χωρίς να σας ενδιαφέρει ποιος σας παρακολουθεί και ζήστε καθημερινά με τρόπο που σας κάνει περήφανους για τον εαυτό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *