Όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο

ν αγαπάτε τις εξόδους και στόχος σας είναι πάντα να έχετε μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να έχετε πάντα αυτά τα πέντε είδη! Αυτά τα αντικείμενα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη βραδινή σας έξοδο λιγότερο χωρίς άγχος και πιο διασκεδαστική! Ως εκ τούτου, οδηγεί σε μια άκρως επιτυχημένη βραδινή έξοδο με φίλους και μία για τα βιβλία! Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε πιθανώς όλα αυτά τα αντικείμενα περισσότερες από μία φορές στη βραδινή σας έξοδο και οι φίλοι σας πιθανότατα θα ζητήσουν να δανειστούν και κάποια! Το να μοιράζεσαι είναι φροντίδα, ειδικά όταν είσαι έξω σε ένα κλαμπ ή μπαρ με όλους τους φίλους σου, οπότε φρόντισε να έχεις αυτά τα πέντε αντικείμενα αν θέλεις να περάσεις την πιο επιτυχημένη βραδιά στη ζωή σου! Νομίζω ότι η κατοχή αυτών των αντικειμένων θα σας χαρίσει ηρεμία όταν είστε έξω και ακόμη και θα σας κάνει να νιώσετε λίγο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

1. Τσάντα χιαστί

Συνιστώ να έχετε μια καλή τσάντα χιαστί ιδανική για μια επιτυχημένη γραμμή έξω! Χρειάζεστε ένα που μπορεί να χωρέσει το πορτοφόλι, το τηλέφωνό σας και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα θέλετε! Λέω ότι είναι καλό να έχεις μια τσάντα χιαστί γιατί είναι μικρότερη, πιάνουν λιγότερο χώρο και ειλικρινά, θα ξεχάσεις ότι φοράς ακόμη και μια περίοδο όπου αν βγάλεις το πορτοφόλι σου, μπορεί να φοβηθείς ότι Θα το αφήσω στο μπαρ με την επιταγή σου. Τότε το πορτοφόλι σας έχει φύγει για όλη τη νύχτα και η αποστολή σας για μια επιτυχημένη βραδιά έχει καταστραφεί επειδή μόλις περάσατε τρεις ώρες προσπαθώντας να εντοπίσετε το πορτοφόλι σας. Επίσης δεν χωράς τίποτα άλλο στο πορτοφόλι σου. Το μόνο καλό είναι τα μετρητά και η ταυτότητα. Οπότε προτείνω μια τσάντα χιαστί γιατί αυτή μπορεί να περιλαμβάνει το πορτοφόλι σας. Άλλο ένα αντικείμενο που θα σας προτείνω καθώς και το κινητό σας. Εάν φέρετε ένα πορτοφόλι, αυτό μπορεί να εμποδίσει τη νύχτα σας και μπορεί να βαρεθείτε και να ενοχληθείτε. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να βγάλετε μια μεγάλη τσάντα όταν βγαίνετε έξω, ειδικά αν είναι βαριά με άλλα πράγματα από την ημέρα ή την εβδομάδα εργασίας σας. Μάλλον θα το βάλεις κάπου κάτω. Θα το χάσετε σε λάθος θέση, και κάποιοι μπορεί να βγάλουν κάτι από αυτό. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερο να βρεις μια καλή τσάντα χιαστί, να την βάλεις στον ώμο σου, να βάλεις ό,τι χρειάζεσαι μέσα της και θα ξεχάσεις ότι φοράς ακόμη και μια, ειλικρινά, και θα σου κάνει το ντύσιμό σου φαίνεται πολύ πιο χαριτωμένο! Έτσι, αν ψάχνετε για μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, πρέπει να έχετε την τέλεια χιαστί τσάντα.

2. Τσίχλα ή μέντα

Πάντα μου αρέσει να έχω τσίχλα πάνω μου όταν βγαίνω έξω. Νομίζω ότι απλά βοηθάει. Εάν θέλετε μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, πρέπει να έχετε πάντα πάνω σας τσίχλες ή μέντα. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι για το πώς μυρίζει η αναπνοή σας όλη την ώρα, αυτά πρέπει να είναι πάνω σας. Και όταν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι ίσως η αναπνοή σας μυρίζει τόσο εύκολα, πιάστε την τσάντα σας, τραβήξτε ένα κομμάτι τσίχλας ή ρίξτε σε μέντα και είστε έτοιμοι να πάτε για το υπόλοιπο της νύχτας. Αν έρχεστε από το δείπνο και μετά βγείτε κατευθείαν έξω, ίσως είχατε ζυμαρικά με σκόρδο και ίσως θέλετε να καθαρίσετε ξανά την αναπνοή σας. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας, βγάλτε τον μέντορά σας, την τσίχλα σας και είστε έτοιμοι. Ειλικρινά, αν κάνω μια λήψη που δεν κατεβαίνει στον λαιμό μου τόσο γρήγορα όσο ελπίζω, η τοποθέτηση ενός κομματιού τσίχλας θα βοηθήσει στην άρση αυτού του πόνου. Εάν μιλάτε με κάποιον χαριτωμένο στο μπαρ και τελικά έχετε συνειδητοποιήσει την αναπνοή σας, πάρτε έναν φίλο μαζί σας στην τουαλέτα και βάλτε μια μέντα ή μια τσίχλα για μερικά δευτερόλεπτα. Θα σας ξεχάσει αμέσως, παρόλο που είχατε μυρωδιά της αναπνοής, οπότε αν ψάχνετε για μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, συνιστώ ανεπιφύλακτα να φέρετε τσίχλες ή μέντα!

3. Μετρητά

Τα μετρητά είναι πάντα καλό να έχεις! Μπορεί να πιστεύουμε ότι κάθε μπαρ δέχεται κάρτες, αλλά μερικές φορές κάνουμε λάθος. Και όταν είσαι έξω και θέλεις να έχεις μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, και δεν δέχονται κάρτες, έχεις μπελάδες. Έτσι, προτείνω πάντα να έχετε τουλάχιστον 50 δολάρια στο πορτοφόλι σας μερικές φορές, δεν έχουν όλα τα μπαρ ΑΤΜ, και αν υπάρχουν ΑΤΜ, τότε μάλλον υπάρχει μεγάλη ουρά για να τα χρησιμοποιήσετε γιατί, όπως και το υπόλοιπο μπαρ, δεν έφεραν οποιαδήποτε μετρητά. Αλλά τώρα είστε ένα βήμα μπροστά από όλους, ώστε να μπορείτε να ανεβείτε, να πάρετε τα ποτά σας και να πληρώσετε. Τα μετρητά βοηθούν πάρα πολύ γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιστροφή της κάρτας σας, επομένως αυτό μπορεί να σας βοηθήσει αν ανησυχείτε μήπως χάσετε τις πιστωτικές σας κάρτες. Επίσης, υπάρχουν πολλές μπάρες στις οποίες οι μισοί μπορούν να πάρουν μια πιστωτική κάρτα ενώ ολόκληρο το μπαρ μπορεί να δεχτεί μετρητά, οπότε αυτό είναι χρήσιμο εάν δεν είστε κάποιος που του αρέσει να περιμένει και τα λίγα ανυπόμονα μετρητά σας μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος . Επομένως, συνιστώ ανεπιφύλακτα να έχετε πάντα μετρητά μαζί σας όταν βρίσκεστε σε ένα μπαρ ή βγαίνετε έξω, επειδή είναι απλώς μια πιο προσιτή επιλογή να έχετε μόνο σε περίπτωση που το μπαρ κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε δεν παίρνει μετρητά. Ξέρω ότι μπορεί να πιστεύετε ότι όλοι δέχονται κάρτες, αλλά αυτό δεν ισχύει παντού, γι’ αυτό έχετε αυτό υπόψη σας και πηγαίνετε πάντα με λίγα μετρητά. Έτσι, αν ψάχνετε για μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, προτείνω ανεπιφύλακτα να ρίξετε λίγα μετρητά στην τσάντα σας!

4. Άρωμα ή αποσμητικό

Μερικές φορές, όταν βρίσκεστε σε ένα κλαμπ ή ένα μπαρ και είναι γεμάτο, μπορεί να αρχίσουμε να μυρίζουμε. Έτσι, αν κάποιος ιδρώνει εύκολα σε ένα μπαρ, υπήρχε κάποιο αποσμητικό ή άρωμα ταξιδιωτικού μεγέθους στην τσάντα σας. Ειλικρινά, αν πάτε στο εμπορικό κέντρο και βρείτε δοκιμαστές, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παραλάβετε μερικά δοκιμαστήρια, να τα ρίξετε στην τσάντα σας που θα πάρετε έξω και αυτή είναι μια απλή, εύκολη λύση. Ή, αν έχετε αποσμητικό μεγέθους ταξιδιού, αυτό είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για να το ρίξετε στην τσάντα σας. Ξέρετε, αν αρχίσετε να ιδρώνετε, δεν θα μυρίζετε πάντα υπέροχα. Έτσι, το να έχετε κάποιο άρωμα ή αποσμητικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο. Πιστεύω επίσης ότι οι φίλοι σας θα ζητήσουν να το δανειστούν όλη τη νύχτα, οπότε ίσως το άρωμα να είναι ο καλύτερος τρόπος. Είναι πιο κοινόχρηστο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, μαζέψτε λίγο άρωμα ή αποσμητικό.

5. Lip gloss

Τα χείλη πρέπει πάντα να προσέχουμε όταν βγαίνουμε έξω. Κανείς δεν θέλει να κυκλοφορεί με στεγνά χείλη. Φροντίστε, λοιπόν, να βάλετε το αγαπημένο σας lip gloss σε μια νέα τσάντα χιαστί όταν βγαίνετε έξω. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει η τύχη σου, οπότε απλά βάλε το εκεί έξω. Είναι πάντα ωραίο για τα χείλη μας να φαίνονται γυαλιστερά και να νιώθουμε ενυδατωμένα σε μια βραδινή έξοδο, αλλά καθώς πίνουμε τη νύχτα, το lip gloss σας μπορεί να ξεθωριάσει και να λερώσει, και αυτό είναι εντάξει γιατί προλάβατε να βάλετε το lip gloss στην τσάντα σας. Φρόντισε λοιπόν πάντα ότι αν ψάχνεις για μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο, γεμίζεις το lip gloss σου.

Αν ψάχνετε για μια φανταστική και επιτυχημένη βραδινή έξοδο, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτά τα πέντε αντικείμενα. Οι φίλοι σας θα θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν και θα χαρείτε που θα τα έχετε να βγουν τα μεσάνυχτα. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να έχετε μια επιτυχημένη βραδινή έξοδο. Επομένως, συνιστώ ανεπιφύλακτα να έχετε πάντα αυτά τα αντικείμενα πάνω σας όταν είστε έτοιμοι να πάτε στην πόλη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *