Οι καλύτεροι τρόποι για να αποφύγετε την αδεξιότητα κατά τη διάρκεια της οικειότητας

Η οικειότητα είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε σχέσης. Και ενώ η οικειότητα με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι ικανοποιητική και συναρπαστική, υπάρχουν μερικές άβολες και οδυνηρές στιγμές που μπορεί να προκύψουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές κατά τη διάρκεια του σεξ!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προετοιμάζεστε για οικειότητα είναι ότι όλοι έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους, την ικανότητά τους να απολαμβάνουν το σεξ και την ικανότητά τους να ευχαριστούν τον σύντροφό τους. Το να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας σχετικά με τις ανασφάλειές σας και τους φόβους σας σχετικά με την οικειότητα μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε λίγο λιγότερο νευρικοί όταν έρθει η ώρα, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την αδεξιότητα κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Να θυμάστε ότι η οικειότητα είναι ένα διαρκές μέρος κάθε επιτυχημένης σχέσης και κάθε σεξουαλική συνάντηση θα έχει τις δυνητικά άβολες στιγμές της, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να συμβεί μια δύσκολη στιγμή αυξάνεται κάθε φορά που κάνετε την πράξη. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε την αμηχανία σας σε πιθανές άβολες σεξουαλικές στιγμές και να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε μια ουσιαστική και υγιή σεξουαλική ζωή, ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να αποφύγετε την αμηχανία κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Ασχοληθείτε με την οικειότητα μόνο όταν είστε έτοιμοι

Αν και η έλξη μπορεί εύκολα και άμεσα να προκαλέσει διέγερση, η έλλειψη μιας βαθύτερης σύνδεσης μπορεί να κάνει την οικειότητα άσκοπη και ανεκπλήρωτη. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να ντρέπεστε ή να ανασφαλείτε για το σώμα σας όταν το αποκαλύπτετε σε κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Πάρτε το χρόνο σας με οποιονδήποτε νέο σύντροφο και περιμένετε μέχρι να είστε και οι δύο έτοιμοι πριν αρχίσετε να συνδέεστε οικειότητα. Θυμηθείτε, εάν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε για το σεξ με τον σύντροφό σας, τότε σίγουρα δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε!

Μάθετε ποια προληπτικά μέτρα θα λάβετε εκ των προτέρων

Η προετοιμασία είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποφύγετε την αμηχανία κατά τη διάρκεια της οικειότητας από την αρχή. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι άβολο εάν εσείς και ο σύντροφός σας αρχίσετε να τα χαζεύετε για πρώτη φορά και τεθεί το ζήτημα της προστασίας: το έχετε; Το έχουν; Αυτή η διακοπή μπορεί να μειώσει σοβαρά τον παράγοντα θερμότητας και να καταστρέψει εντελώς τη στιγμή, εάν χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ψάξετε στο δωμάτιο για προφυλακτικό ή άλλη συσκευή ελέγχου των γεννήσεων. Από την άλλη πλευρά, εάν κανένας από τους δύο δεν είναι προετοιμασμένος και δεν υπάρχει καθόλου προστασία, ολόκληρο το shebang θα πρέπει να αναβληθεί, κάτι που μπορεί απλώς να οδηγήσει σε περαιτέρω αμηχανία καθώς και οι δύο σιγά-σιγά ξαναβάζετε τα ρούχα σας απογοητευμένοι.

Πριν αρχίσετε να κατεβάζεστε και να λερώνεστε, συζητήστε με τον σύντροφό σας ποια μέθοδο αντισύλληψης θα χρησιμοποιήσετε και βεβαιωθείτε ότι είναι βολικό όταν έρθει η στιγμή!

Συζητήστε εκ των προτέρων τις προτιμήσεις σας και ξεκάθαρα όχι

Είναι άβολο όταν βρίσκεσαι στη μέση μιας οικείας συνάντησης και ο σύντροφός σου κάνει κάτι περίεργο που μπορεί να σε αποτρέψει εντελώς και να σε κάνει να μην θέλεις να ξανασυναντήσεις μαζί του. Παρομοίως, μπορείτε να κάνετε ή να πείτε κάτι που τους σβήνει τελείως, γι’ αυτό κάντε μια γρήγορη συζήτηση πριν αρχίσουν να πετούν ρούχα για να προσδιορίσετε τι είναι ασφαλές, τι πρέπει να αποφύγετε με κάθε κόστος και τι είστε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε και οι δύο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, εάν εσείς ή ο σύντροφός σας είναι αδύναμος από αίμα περιόδου, τότε αποφύγετε να έρθετε σε επαφή κατά τη διάρκεια ή κοντά σε αυτήν την περίοδο του μήνα. Το ποτάμι μπορεί να αρχίσει να ρέει ανά πάσα στιγμή, και δεν θέλετε αυτή η στιγμή να είναι κατά τη διάρκεια του σεξ!

Ζεσταθείτε»

Άνδρες και γυναίκες φτάνουν στη διέγερση με διαφορετικούς ρυθμούς και με διαφορετικούς τρόπους. Οι άντρες τείνουν να διεγείρονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συχνά έτοιμοι να ξεκινήσουν πριν από τους συντρόφους τους. Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να κάνουν σεξ πριν διεγερθούν, η δυσφορία είναι αναπόφευκτη, κάτι που ο σύντροφός σας μπορεί να ερμηνεύσει ως δυσαρέσκεια ή αδιαφορία.

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες συχνά δυσκολεύονται να διεγερθούν ή να παραμείνουν νευρικοί, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό και για τα δύο μέρη. Για να αποφύγετε την αμηχανία κατά τη διάρκεια της οικειότητας, ζεσταθείτε έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να φύγετε όταν συμβεί η στιγμή ή ζητήστε από τον σύντροφό σας να το κάνει για εσάς, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα! Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι μια εξαιρετική μορφή οικειότητας που μπορεί να είναι ευχάριστη και για τα δύο μέρη και μπορεί να εμβαθύνει τη σύνδεσή σας.

Γνωρίστε τα όρια του σώματός σας

Εάν δεν είστε ευέλικτοι, μην αφήσετε τον σύντροφό σας να σας πιέσει να κάνετε μια ακροβατική στάση που θα σας κάνει να νιώθετε αποτυχημένοι! Μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό να επιχειρήσετε μια θέση μόνο για να πέσετε ή να αναδιπλωθείτε άβολα ενώ συμβαίνει. Εάν ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας φέρει σε μια θέση που ξέρετε ότι δεν είστε σε θέση να αποδώσετε με επιτυχία, ενημερώστε τον ευγενικά ότι δεν είστε αρκετά ευέλικτος και προτείνετε μια εναλλακτική που πιστεύετε ότι θα είναι ευχάριστη και για τους δύο.

Θυμηθείτε, το να πιέζετε το σώμα σας να ξεπεράσει τα όριά του κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε αμηχανία και δυσφορία – αλλά και σε τραυματισμό!

ελάστε από αναπόφευκτα αμήχανες στιγμές

Ξέρετε για τι πράγμα μιλάω: για το αδυσώπητο queef, την πρόωρη κορύφωση ή την παρουσία αίματος, για να αναφέρουμε μερικά. Αυτοί οι τύποι αδεξιότητας κατά τη διάρκεια της οικειότητας είναι μερικές φορές απλώς αναπόφευκτοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τους αφήσετε να καταστρέψουν τη στιγμή. Αν σας συμβεί, γελάστε και κάντε ένα αστείο ή ζητήστε συγγνώμη με ανάλαφρο τρόπο και συνεχίστε. μην ζαρώνετε από την αμηχανία και δείξτε στον σύντροφό σας την ανασφάλειά σας!

Η ενόχληση είναι μεταδοτική – ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Εάν ντρέπεστε από μια άβολη στιγμή, ο σύντροφός σας πιθανότατα θα τροφοδοτήσει την ενέργειά σας και θα αισθανθεί άβολα δίπλα σας, ενώ αν γελάσετε, ο σύντροφός σας θα είναι πιο πιθανό να το γελάσει και να το αφήσει επίσης.

Μην προσπαθείς πολύ

Το σεξ μπορεί να είναι σαν μια παράσταση, ειδικά όταν έχουμε οικειότητα με έναν νέο σύντροφο. Τείνουμε να νιώθουμε την ανάγκη να εντυπωσιάσουμε ή να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους μας εμπλέκοντας βρώμικες κουβέντες, περίπλοκες θέσεις ή αναγκαστική λεκτική ανατροφοδότηση (π.χ. γκρίνια) που δεν ταιριάζει απαραίτητα στη διάθεση.

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να παρέχει συνεχή ενίσχυση στον σύντροφό σας. Αντίθετα, χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να ανταποκριθεί. Εάν βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και είστε και οι δύο έτοιμοι για αυτή τη στιγμή, τότε δεν θα χρειαστεί να επιβάλλετε τίποτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *