10 τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας απλά ακαταμάχητο σε κάθε συντριβή

Με περισσότερους από επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίσει μεταξύ όλων των άλλων. Αυτή η δυσάρεστη κατάσταση είναι ιδιαίτερα ενοχλητική όταν ο ερωτικός κοριός έχει εισχωρήσει και σας κυριεύει η επιθυμία να σας προσέξει η κόρη του ματιού σας – η συντριβή σας. Φυσικά, είναι πάντα σημαντικό να είστε ο εαυτός σας (εξάλλου, είστε ο μόνος που υπάρχει και θα είστε ποτέ), αλλά το να σας προσέξει ο ενθουσιασμός σας και να σας θέλει περισσότερους από εσάς μπορεί να απαιτήσει μερικές συμβουλές και κόλπα. Ευτυχώς, αυτή η λίστα με πράγματα που πρέπει να εξασκηθείτε, να αποπνέετε και να κάνετε αναμφισβήτητα θα σας κάνει ακαταμάχητους για τον ενθουσιασμό σας, οπότε βγάλτε λίγο χαρτί και μολύβι και ετοιμαστείτε να κρατήσετε μερικές σημειώσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή! Θα πρέπει να σας προειδοποιήσω, ωστόσο, αυτό μπορεί να κάνει τον ενθουσιασμό σας να έχει απόλυτη εμμονή μαζί σας.

1. Αυτοπεποίθηση

Ακούμε συχνά ότι «η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί», αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Υπάρχει κάτι στο να γνωρίζετε τι θέλετε και να το κάνετε που κάνει τους ανθρώπους να εκπλήσσονται ευχάριστα και να εντυπωσιάζονται πολύ. Με τη ζωή να είναι τόσο μπερδεμένη όσο είναι ήδη, είναι μια ανάσα φρεσκάδας για κάποιον να έρθει γύρω και να ξεμπερδέψει τα πράγματα με το να είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις του. Η αυτοπεποίθηση δείχνει ότι έχετε επίσης υψηλή αυτοεκτίμηση, καθώς βγαίνετε έξω από μια ιδιοτροπία, φαινομενικά χωρίς φόβο ότι μπορεί να μην είστε αρκετά καλοί. Η υψηλή αυτοεκτίμηση συνεπάγεται ισχυρή αγάπη για τον εαυτό σας, η οποία άθελά σας ενημερώνει ότι είστε έτοιμοι να οικοδομήσετε μια σχέση, αφού κάποιος μπορεί να αγαπήσει σωστά τους άλλους μόνο όταν έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Επιπρόσθετα, η αυτοπεποίθηση του να ενημερώσετε το συναρπαστικό σας ότι σας ενδιαφέρει είναι πιθανό να τους κάνει να ενδιαφέρονται περισσότερο για εσάς. Αυτό ακολουθεί τον νόμο της αμοιβαιότητας που απλώς δηλώνει ότι οι άνθρωποι νιώθουν μεγαλύτερη τάση να μιμούνται τις ίδιες χειρονομίες που τους δείχνουν. Εκτός από αυτό, η αυτοπεποίθηση είναι απλά ελκυστική. Το να ξέρεις τι θέλεις και να το πετύχεις είναι ισχυρό, και κάτι σχετικά με το να κατέχεις τη δύναμή σου είναι πολύ καυτό.

2. Επαφή με τα μάτια

Ο λόγος που η οπτική επαφή είναι τόσο δελεαστική είναι ότι νιώθεις τόσο οικεία. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεται τόσο οικεία που, όταν γίνεται ακούσια, μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα αδεξιότητας. Ευτυχώς όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το οικείο συναίσθημα που δημιουργείται από την οπτική επαφή προς όφελός σας με τη συντριβή σας. Ίσως αναρωτιέστε, «Πώς;» Λοιπόν, τα μάτια είναι γνωστό ότι είναι τα παράθυρα προς την ψυχή, οπότε αν θέλετε η συντριβή σας να αισθάνεται σαν να είστε αδελφές ψυχές, πρέπει να σφυρηλατήσετε αυτή τη σύνδεση μέσω της χρήσης των ματιών σας. Αυτό πρέπει να γίνει διακριτικά. Μην τον κάνετε να αισθάνεται ότι συμμετέχει σε διαγωνισμό με επίμονα. Αντίθετα, κρατήστε οπτική επαφή όταν κάποιος από εσάς μιλάει ή ακόμα και συνδέστε τα μάτια από όλη την αίθουσα. Η οπτική επαφή με κάποιον δημιουργεί ένα αίσθημα εγγύτητας και είναι μια απλή ενέργεια που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

3. Αίσθηση του χιούμορ

Μπορείτε να ξεφύγετε από την ύπαρξη πολλών διαφορών με τον ενθουσιασμό σας, αλλά είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο παρόμοια αίσθηση του χιούμορ. Το να είστε σε θέση να γελάτε μαζί είναι απαραίτητο, εάν θέλετε ο αγαπημένος σας να κάνει παρέα περισσότερο μαζί σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι είναι πιο διατεθειμένοι να περνούν χρόνο με κάποιον που μπορεί να τους κάνει να χαμογελάσουν. Εννοώ, ας το παραδεχτούμε, τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να χρειάζεται να γελάς ψεύτικα με το αστείο κάποιου ή όταν φεύγεις από ένα στέκι σκεπτόμενος μόνος σου: «Φίλε, αυτό δεν ήταν πραγματικά τόσο διασκεδαστικό». Από την άλλη, όταν είσαι με κάποιον και συνεχώς γελάς και κοροϊδεύεις ο ένας με τον άλλον, φεύγεις με μια αίσθηση ανάλαφρης καρδιάς και χαράς που σε κάνει να ανυπομονείς να βρεθείς για άλλη μια φορά στην παρουσία του. Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε απλώς να σηκωθείτε και να αλλάξετε την αίσθηση του χιούμορ σας ώστε να ταιριάζει με την αγάπη σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε απελπισμένοι στο να κάνετε την αγάπη σας να σας βρίσκει ακαταμάχητη. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε με κάποιον, τόσο πιο όμοιοι αρχίζετε να μοιάζετε, οπότε υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσετε ο ένας το χιούμορ του άλλου με τον καιρό.

4. Αύξηση του χρόνου μόνος

Το να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας είναι σημαντικό για να ανακαλύψουν πραγματικά ποιοι είστε. Όσο περισσότερο σας γνωρίζει ο ερωτικός σας, τόσο πιο πιθανό είναι να σας ερωτευτεί και να σας βρει ακαταμάχητη. Είναι όπως όταν έχεις έναν καλύτερο φίλο και θέλεις συνεχώς να μιλάς μαζί του κάθε μέρα. Θέλετε να είστε κοντά τους γιατί νιώθετε άνετα και έχετε δημιουργήσει στενό δεσμό μαζί τους. Κατά κάποιο τρόπο σου είναι ακαταμάχητα. Με παρόμοιο τρόπο, θέλετε να αισθάνεται το ερέθισμα σας με τον ίδιο τρόπο για εσάς. Θέλετε να μην μπορούν να αντισταθούν στο να περνούν χρόνο μαζί σας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το να τους πλησιάσεις, και αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε ομαδικό περιβάλλον. Προσπαθήστε, λοιπόν, να κάνετε περισσότερα σχέδια με το ερέθισμα σας μόνο για τους δυο σας, και πολύ σύντομα και οι δύο (με λίγη τύχη) θα γίνετε αχώριστοι.

5. Λεπτό φυσικό άγγιγμα

Το σωματικό άγγιγμα είναι η κύρια γλώσσα αγάπης για πολλούς ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνει με καλόγουστο τρόπο, ώστε να μην αισθάνεται άβολα η συντριβή σας, αλλά και με έναν αρκετά φλερτ για να τους δείξετε ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτούς. Αυτό μπορεί να γίνει τοποθετώντας το χέρι σας στην πλάτη τους όταν προσπαθείτε να τα προσπεράσετε, τοποθετώντας το χέρι σας στον ώμο τους για να διατηρήσετε την ισορροπία όταν γελάτε πολύ δυνατά, αγγίζοντας το πίσω μέρος των χεριών σας στο δικό τους όταν περπατάτε πολύ κοντά , ή κάνοντας μια αγκαλιά να διαρκέσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις καταλάβετε ότι αισθάνονται άνετα με το να τους αγγίζετε, μπορείτε να σηκώσετε το μυρμηγκάκι αφαιρώντας αδέσποτα κομμάτια μαλλιών από το πρόσωπό τους ή κρατώντας το πρόσωπό τους στα χέρια σας για να εστιάσουν ξανά την προσοχή τους σε εσάς. Οι λεπτές φυσικές πινελιές μπορούν να γίνουν δημόσια, κάτι που είναι βολικό, και είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους ερωτευμένους σας να σας σκεφτούν με πιο ρομαντικό τρόπο. Επιπλέον, αν η αγάπη σας είναι ήδη μέσα σας, αυτό θα τους κάνει να θέλουν να σας αρπάξουν και να σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.

6. Ανεξαρτησία

Υπάρχει κάτι ακαταμάχητο σε κάποιον που σε θέλει αλλά δεν σε χρειάζεται. Όταν βασίζεστε σε κάποιον πάρα πολύ για κάτι, είτε αυτό είναι υποστήριξη, χρήματα, συντροφικότητα, ευτυχία, αγάπη κ.λπ., μπορεί να είναι πάρα πολύ για ένα άτομο να το χειριστεί. Είναι μεγάλη πίεση και, ειλικρινά, είναι άδικο να ζητάς από κάποιον να σου καλύψει ένα κενό. Η αγάπη σας θα πρέπει να προσθέσει στην ήδη γεμάτη ζωή σας, έτσι ώστε αν τα πράγματα δεν πάνε καλά κάπου στο δρόμο στο μέλλον, τότε η ζωή σας δεν εκτροχιαστεί εντελώς. Το να είσαι ανεξάρτητος δίνει στους ερωτευμένους σου την αίσθηση ότι αυτοί παίρνω να κάνω κάτι για σένα παρά έχω να κάνω κάτι για σένα. Τους κάνει να νιώθουν ότι τους αρέσουν για αυτό που είναι παρά για το τι μπορούν να κάνουν για εσάς. Επίσης, το να είσαι ανεξάρτητος και να έχεις μια γεμάτη ζωή μόνος σου σε κάνει πιο ενδιαφέρον. Στο τέλος της ημέρας, όταν κάνετε παρέα, θα έχετε πράγματα να μοιραστείτε. Μπορείτε να μιλήσετε για τις περιπέτειες που μοιράζεστε με τους φίλους σας και για τα σκαμπανεβάσματα της δουλειάς με τη συντριβή σας. Θα επιτρέψετε στον ερωτευμένο σας να αισθάνεται σαν σύντροφος – κάποιος στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, να αστειευτείτε, να ακουμπήσετε πάνω του και να είστε στοργικοί μαζί του – παρά σαν δεκανίκι.

7. Φορέστε κόκκινο

Αν ρωτήσετε τους ανθρώπους με ποιο χρώμα συνδέουν τον ρομαντισμό, πιθανότατα θα συναντήσετε την απάντηση, «κόκκινο». Αποδεικνύεται ότι αυτό έχει επιστημονική υποστήριξη, τουλάχιστον με τους άνδρες. Σύμφωνα με ψυχολόγους, οι άνδρες, όταν έδειχναν την ίδια γυναίκα να φοράει μια ποικιλία χρωμάτων, αναφέρεται ότι έλκονταν περισσότερο από τη γυναίκα όταν φορούσε το κόκκινο χρώμα. Έτσι, αν θέλετε να σας βρίσκει ακαταμάχητα ελκυστική η αγάπη σας, απλά κάντε επιδρομή στην ντουλάπα σας για κάτι κόκκινο. Δεν θα υποψιαστεί καν γιατί ή πώς βίωσε ξαφνικά μια αύξηση στην έλξη για εσάς.

8. Το άρωμα είναι κλειδί

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει μια λίστα με αρώματα που λέγεται ότι είναι αφροδισιακά. Η λίστα είναι η εξής: κολοκύθα, βανίλια, κανέλα, μέντα, τζίντζερ και λεβάντα. Όταν κάποιος μυρίζει καλά, δεν μπορείτε παρά να θέλετε να τον εισπνεύσετε. Εάν κάποιος μυρίζει καλά, η άποψή σας γι’ αυτόν αυξάνεται επίσης θετικά. Αρχίζεις να πιστεύεις ότι είναι καθαροί και φροντίζουν τον εαυτό τους. Τέλος, η όσφρησή μας είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένη με τη μνήμη, οπότε αν αρωματίζετε με συνέπεια ένα συγκεκριμένο άρωμα, όποτε το μυρίζει ο σύντροφός σας θα σας σκέφτεται.

9.Θετικότητα

Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να περιμένετε από κάποιον να είναι χαρούμενος και θετικός 24/7. Όλοι βιώνουμε διακυμάνσεις στη διάθεση και τα δικά μας σκαμπανεβάσματα, αλλά αν είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ πιο ευχάριστο να περνάμε χρόνο με κάποιον που δεν παραπονιέται συνεχώς ή δεν ρουφάει την ενέργεια από το δωμάτιο. Στους ανθρώπους αρέσουν οι θετικοί άνθρωποι. Ίσως επειδή τους αποσπά την προσοχή από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ίσως επειδή ανακατευθύνει την προσοχή τους από το κακό στο καλό, ή ίσως επειδή η ενέργεια είναι μεταδοτική, οπότε το να είσαι κοντά σε κάποιον που είναι θετικός σε κάνει θετικό σε αντάλλαγμα, αλλά όποια κι αν είναι η Ο λόγος είναι ένα σίγουρο: τα θετικά ελκύουν. Ποιος δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος; Η ευτυχία είναι ακαταμάχητη και ο κορυφαίος τρόπος για να την πετύχεις είναι να διατηρήσεις μια θετική νοοτροπία. Να είστε ειλικρινείς για αυτό που νιώθετε, αλλά και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποπνέετε θετικότητα τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Είναι καλό να είμαστε θετικοί για την έκβαση του μέλλοντος, τις συνθήκες του παρόντος και τα μαθήματα του παρελθόντος. Είναι σπάνιο να βρεις ανθρώπους που είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, και σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην αγάπη σου.

10. Ευπάθεια

Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι το πιο σημαντικό. Η ευαλωτότητα είναι ο βασικός παράγοντας για την οικοδόμηση του τύπου εγγύτητας που θα σας κάνει ακαταμάχητους στη συντριβή σας. Η ευαλωτότητα όχι μόνο αυξάνει τη σεξουαλική έλξη ενός ατόμου προς εσάς, αλλά αυξάνει επίσης τη συναισθηματική σύνδεση ενός ατόμου μαζί σας. Όταν είσαι ευάλωτος σε κάποιον, τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός. Τους κάνει να νιώθουν ότι τους εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας και δείχνει ότι πραγματικά εκτιμάτε αυτό που σκέφτονται πάνω από όλα τα άλλα. Η ευπάθεια οδηγεί επίσης σε σχετικότητα. Όσο περισσότερο σχετίζεστε με κάποιον σχετικά με σκέψεις, συναισθήματα, συγκρούσεις και απόψεις (ειδικά τις βαθύτερες), τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η σύνδεση και η αγάπη μεταξύ σας. Με σεξουαλική έννοια, η ευαλωτότητα σε κάνει ακαταμάχητο, καθώς η ικανοποίηση της οικειότητας αυξάνεται δραστικά μέσω της ανθισμένης και ενισχυμένης συναισθηματικής σύνδεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *