10 Εφαρμογές γνωριμιών Icebreakers Άντρες που πρέπει να σταματήσουν ΤΩΡΑ

Οι εφαρμογές γνωριμιών μπορεί να είναι υπέροχες μέχρι να αντιμετωπίσετε το αναπόφευκτο παγοθραυστικό της εφαρμογής γνωριμιών. Οι περισσότεροι άντρες είναι φρικτό να ξεκινήσουν μια συζήτηση σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Αν είστε άντρας, εδώ είναι 10 παγοθραυστικά που πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε γιατί το να μιλάτε για τα κορίτσια, γίνεται ενοχλητικό.

1. “Ποιο είναι το Snapchat σου;”

Αν σας δώσω το Snapchat μου, το μόνο που θα πείτε είναι “Hey WYD” και μετά ζητήστε γυμνά. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε γυμνά ως αρχική σας γραμμή, επειδή αυτό υποδηλώνει όλο αυτό το μήνυμα. Εάν είχατε κάποιο ενδιαφέρον να μιλήσετε μαζί μου, ίσως να ρωτήσετε κάτι ενδιαφέρον; Εάν ένας τύπος ζητήσει το Snapchat σας ως πρώτο μήνυμα, μην μπείτε καν στον κόπο να απαντήσετε γιατί αυτό δείχνει απλώς τη λίγη προσπάθεια που καταβάλλουν για να καταλήξουν σε ένα παγοθραυστικό. Επίσης, από πότε το Snapchat έγινε η κύρια μορφή επικοινωνίας των ανθρώπων; Θα προτιμούσα ένας άντρας να ζητήσει τον αριθμό μου αντί για το Snapchat μου.

2. «Τα καυτά σου»

Πρώτα απ ‘όλα, χρησιμοποιήστε το σωστό “είσαι” για καλό! Είναι πραγματικά μη ελκυστικό όταν οι άντρες δεν μπορούν να γράψουν ούτε μια λέξη σωστά. Αυτό ακούγεται περισσότερο σαν κάλεσμα γάτας και μετά σαν παγοθραυστικό. Επιπλέον, δεν υπάρχει πουθενά πραγματικά να οδηγήσετε τη συζήτηση μετά από αυτό εκτός από το “Ευχαριστώ”. Είναι πραγματικά μη δημιουργικό και ειλικρινά δείχνει απλώς την έλλειψη ενδιαφέροντος που έχουν οι άντρες για ένα κορίτσι. Πιθανότατα να ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα αν το στείλει: να συνδεθεί.

3. “Γεια σου πότε είσαι ελεύθερος;”

Απλώς ψάχνει να συνδεθεί αν λάβετε αυτό το μήνυμα. Πραγματικά δεν ενδιαφέρεται καθόλου να μάθει για σένα. Δεδομένου ότι δεν γνωρίζετε πραγματικά όλους σε μια εφαρμογή γνωριμιών, μάλλον δεν είναι η καλύτερη ιδέα να συναντηθείτε με κάποιον χωρίς να γνωρίζετε ποιος είναι πραγματικά. Είναι λίγο πρόχειρο να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα χωρίς κανένα υπόβαθρο του ατόμου. Ίσως ρωτήστε εναλλακτικά στο FaceTime ή κάντε μερικές ακόμη ερωτήσεις για να προσπαθήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα. Οι άντρες πρέπει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν ως παγοθραυστικό γιατί οι γυναίκες δεν πρόκειται να σας συναντήσουν αμέσως μετά το ταίριασμα. Είναι κυριολεκτικά η αρχή κάθε ιστορίας τρόμου του Tinder, οπότε με άλλα λόγια, μην το λέτε αυτό. Οι γυναίκες θέλουν στην πραγματικότητα έναν άντρα που θέλει να μάθει περισσότερα για αυτές αντί να περιμένει απλώς να κολλήσει αμέσως από το ρόπαλο.

4. Απλά μερικά emoji ή ένα GIF χωρίς νόημα

Δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να απαντήσετε σε αυτό. Αν στείλετε απλώς μερικά τυχαία emoji, τι πρέπει να σας απαντήσουμε; Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια για να πληκτρολογήσετε emojis ως παγοθραυστικό. Θα προτιμούσα κάποιος να πει απλώς «γειά» αντί για τα emojis που κουνάνε τα χέρια. Απλώς δείχνει έλλειψη προσπάθειας για λογαριασμό του άντρα. Η χρήση ενός GIF μπορεί να χτυπηθεί ή να χάσει. Εάν το GIF έχει πραγματικές λέξεις ή είναι αστείο, θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια συζήτηση, αλλά αν είναι απλώς ένα τυχαίο ζώο GIF χωρίς κανένα πλαίσιο, μην το χρησιμοποιήσετε. Ναι, το κουτάβι είναι χαριτωμένο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση από αυτό.

. «Τι ψάχνεις εδώ;»

Ξέρω ότι απλά προσπαθείτε να καταλάβετε αν είμαστε στην ίδια σελίδα με αυτό που ψάχνουμε, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να ρωτήσετε κάτι άλλο πριν μιλήσετε για αυτό; Δεν χρειάζεται να είναι η αρχική γραμμή, σίγουρα μπορεί να συμβεί αργότερα στη συζήτηση. Οι περισσότεροι τύποι που το χρησιμοποιούν συνήθως αναζητούν κάτι περιστασιακό, αλλά δεν θέλουν να το πουν αυτό. Οι γυναίκες δεν θέλουν να τις βάλουν επί τόπου με το πρώτο μήνυμα. Θα ήταν περισσότερο από πρόθυμοι να απαντήσουν σε αυτό αργότερα, όταν πραγματικά καταβάλετε την προσπάθεια να κάνετε μια πραγματική συζήτηση πρώτα.

7. «Πώς σου πάει η καραντίνα;»

Πρόσφατα, αυτή έχει γίνει η πιο κοινή εφαρμογή γνωριμιών παγοθραυστικό. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή για να ρωτήσω, αλλά αυτή η ερώτηση πρέπει να σταματήσει. Απλώς γίνεται υπερβολική χρήση και επαναλαμβανόμενη και οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απαντήσουν σε μια ερώτηση που τις ιντριγκάρει ή είναι μοναδική. Η κατάσταση του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι καταθλιπτική και η καραντίνα είναι χάλια για όλους, επομένως δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. Γίνεται αρκετά ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά.

8. «Γιατί είσαι τόσο χαριτωμένη αλλά τόσο χοντρή; Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΝΝΟΩ ΜΑΚΡΙΑ.”

Δεν ξέρω ποιος θα πίστευε ότι αυτή θα ήταν μια καλή αρχική γραμμή, αλλά οι άντρες συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν. Καταλαβαίνω ότι υποτίθεται ότι είναι αστείο, αλλά δεν είναι πραγματικά καθόλου αστείο. Οι άντρες πιστεύουν ότι είναι «πρωτότυπο» και ότι θα κάνει τα γέλια σε μια γυναίκα, αλλά ελάχιστα γνωρίζουν ότι είναι πραγματικά δημοφιλής στο Διαδίκτυο. Πραγματικά αναρωτιέμαι από πού προήλθε αυτό γιατί πραγματικά δεν είναι τόσο ενδιαφέρον και σίγουρα δεν με κάνει να θέλω να συνεχίσω να μιλάω με τον άνθρωπο που στέλνει τέτοιου είδους μηνύματα.

9. «Αν ήσουν φρούτο θα ήσουν μήλο»

Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι σημαντικά καλύτερο από τα άλλα παγοθραυστικά, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ κακό. Ωστόσο, είναι λίγο πιο δημιουργικό. Ωστόσο, όσον αφορά το να κερδίσεις ένα κορίτσι, μάλλον δεν θα λειτουργήσει τόσο καλά. Αυτό με κάνει να γελάω γιατί ακούγεται ανόητο.

10. «Συγγνώμη που άργησα τόσο πολύ να σου στείλω μήνυμα. Ήμουν απασχολημένος με το να παραπονιέμαι στο Spotify για το ότι δεν βρίσκεσαι στη λίστα με τα πιο καυτά singles».

Αυτό είναι πιο δημιουργικό από τα υπόλοιπα, αλλά εξακολουθεί να με κάνει να ανατριχιάζω. Είναι επίσης απλώς μια δικαιολογία αν ένας άντρας δεν σου στείλει μήνυμα για ένα μήνα μετά το ταίριασμα. Θα ήταν ειλικρινά καλύτερα αν ένας άντρας δεν έλεγε τίποτα αντί να προσπαθήσει να βρει ένα δημιουργικό μήνυμα σχετικά με το γιατί δεν σας έστειλε μήνυμα. Οι γυναίκες πιθανότατα θα σας αγνοήσουν αν έχουν περάσει μήνες και ξαφνικά αποφασίσετε να τους στείλετε μήνυμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *